A szerző mesterszakács, odaadó híve és elkötelezett propagálója a magyar konyhának. "Főzzünk magyarul" című könyvéből, amely szintén a M-érték Kiadónál jelent meg, több kiadásban, sok ezren sajátíthatták el a magyar konyha alapételeinek elkészítési módját. Legelső szakácskönyvsorozata, a "Négy évszak ételei az Aranysárkány vendéglőben" című pedig ma már antikváriumok ritkasága. Ebben az új könyvben a mesterszakács kedvenc ételeinek receptjeit adja át nekünk. A receptek mindegyike alkalmas arra, hogy akár kezdő, akár már ínyesmesterré avanzsált hölgyek és urak fenséges új ételeket tudjanak alkotni a segítségükkel. Az alapanyagok magyar boltokban, kertekben és piacokon beszerezhetőek, nem kell hosszasan utánuk járni. Csak arra kell ügyelnünk, hogy mindig pontosan azt a fajtát válasszuk, amit a recept előír, így nem fogunk csalódni az ízhatásban. Vagyis bízzunk meg Liscsinszky kiváló ízlelésében és ízlésében. A szerző másik szenvedélye a fotózás. A könyv remek ételfotóit ő maga készítette, általuk a könyv már a puszta látvánnyal megbizsergeti az ízlelő bimbóinkat.